Wie ik ben

Dansend door verschillende werelden. Dansen is de verbinding die ik met mezelf gemaakt heb tussen hoofd en hart. Beweging is voor mij voelen en verbinding maken. Als jong meisje ontdekte ik dat al. Ik danste frustratie en pijn weg. Ik danste van vreugde en verdriet. Ik danste, zomaar. 

De connectie tussen loslaten, verbinding en inzicht staat voor mij helemaal in het teken van beweging. Pas op latere leeftijd toen ik in het theater ging spelen en een acteeropleiding volgde ontdekte ik dat er ook een innerlijke beweging bestaat. Gewoon door stil te zijn en je daarop te focussen. Energie. De levensenergie die van binnen stroomt en waar jijzelf invloed op hebt.

Door mijn eigen energie te gebruiken en op verschillende manieren in te zetten ontdekte ik dat ik toegang kreeg tot een eindeloze put van inspiratie voor rollen. Ik ben me meer en meer gaan interesseren in deze energie en hoe die werkt. Levensenergie ontdekte ik later, die we allemaal in ons hebben. Hoeveel invloed we er wel niet op hebben en hoe je die zelf kunt sturen.

Door blokkades op te heffen verhoog je je eigen levensenergie. Daardoor ging ik me vitaler en positiever voelen. Ik kon oude patronen doorbreken en eindelijk stoppen met roken (zonder een gram aan te komen!). Ik kon een eetstoornis en valse overtuigingen en gedachten loslaten plus alle inzichten die ik kreeg over mijn eigen lijf en over mijzelf. Ik vond een mooie opleiding die mijn interesse verder kon verdiepen en heb me zo ontwikkeld tot energiewerker. Ik heb mijn kennis uit beide werelden, theater en energie, gebundeld tot sessies die ik geef onder de naam Mind-less.

“De levensenergie is misschien wel een van de minst begrepen kracht op Aarde.”

Lubima