Wat ik doe

Ik werk met de energie op het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Als jouw energiecentra,- lichamen en kanalen in meer of mindere mate geblokkeerd of verstoord zijn, is een evenwichtige verdeling van energie bijna niet mogelijk in het lichaam en dat voel je ook. Zo kunnen er blokkades, gaten en lekken ontstaan. Zo leer je niet alleen met minder energie leven, maar ook met de gevolgen van die blokkades/ verstoringen die vaak ziekten en allerlei complicaties veroorzaken. Burn-out, depressie, ADHD zijn een aantal voorbeelden. Aangezien deze verstoringen vandaag de dag in rap tempo in onze maatschappij lijken toe te nemen, ligt de oorzaak veel dieper verscholen dan men denkt. Vaak hebben pijntjes en kwaaltjes ook met een verstoord energiesysteem te maken.

Ik heb geleerd om het menselijke energiesysteem waar te nemen en zo ook de energie te balanceren en te lezen waardoor je vrij snel inzage krijgt in wat er speelt. Om een voorbeeld te noemen: ik heb zelf een jaar lang last van mijn hart gehad. Drukkende pijn, ik dacht echt dat ik iets aan mijn hartklep had. Ben naar de dokter gegaan, die kon niks vinden. Vervolgens heb ik aan een collega gevraagd of zij ernaar wilde kijken, dat heeft zij gedaan en zag dat mijn energie daar niet lekker liep en heeft mij behandeld – weg druk en pijn! Ik geloof zowel in de wetenschap evenals in esoterische behandelwijzen, en vooral in de combinatie daarvan. Dan hebben wij goud te pakken qua healing op elk gebied en niveau. Fysiek, emotioneel, mentaal en voor je spirit. Wie wil zich nou niet fit en vitaal voelen? Dat heeft met al deze vier lichamen te maken. Daar ligt dus ook mijn visie; om de mens echt te zien, horen en te behandelen waar nodig. Ik denk dat net als dat je regelmatig naar de tandarts of kapper gaat, het energiesysteem ook in die frequentie opgeschoond en gebalanceerd mag worden om je gezond te voelen en blijven. Het werkt dus ook zĂ©ker preventief! Waar wij vaak als er al iets mis met ons is naar de dokter of behandelaar gaan- waarom het niet voorkomen? Door het opschonen van jouw energie ga je je niet alleen beter voelen, zo ook:

  • Meer rust in je hoofd en lichaam
  • Dichter bij je kern waardoor je je krachtiger voelt
  • Meer kennis in en over jouw energie
  • Duidelijkheid en helderheid
  • Meer levensenergie en vitale energie
  • Rejuvenating
  • Beter slapen

Reviews👇

“Dichter bij mijzelf En heel relaxed “

“Ik voel mij krachtiger na een healing”

“Gisteren voor het eerst en zeker niet voor het laatst, een heerlijke healing ondergaan bij Lubima. Van het begin tot het eind een super relaxte ervaring, welke nog een paar dagen doorwerkt. Echt een aanrader, om in mijn geval even te ontstressen!!”