Move On

Speelse lessen vol beweging en dans met als fundering energiewerk en een knipoog uit het theater met als doel te reconnecten met je lichaam.

Bedacht en ontstaan door mijn liefde voor beweging en dans en de heilzame werking ervan. Door beweging ga je je altijd beter voelen. Om met die beweging nog bewuster om te gaan gebruik ik energiewerk. Zo zet ik bewust een thema in en gaan wij met energie spelen en maken wij gebruik van de intelligentie van het lichaam die precies weet wat het nodig heeft. Zo maken wij het onbewuste bewust en laten wij naar boven komen wat gezien wil worden. Dat is Hoe ik de mind met de body reconnect door de beweging van flow. Het element van theater dat ik erin verwerk maakt de les speels en fun.

Door de maatregelen betreft het Corona beleid kan ik nu geen groepslessen geven en heb ik mijn lessen aangepast en geef ik MoVe On One on One. Niet alleen om in connectie te blijven met je lichaam zo ook vooral met elkaar. Elke les wordt aangepast aan de behoefte die er op dat moment speelt.

Fun? >Ja!

Ga je opgeruimder naar huis? >Ja!

Wat let je? Come MoVe with me.

Lubima