Mind-less Menu in Energy Works

Naast mijn MoVe On lessen geef ik ook sessies in Energy Works waar ik naar jouw energie kijk en die in balans breng. Ik werk met de energie op het zelfhelend vermogen van het lichaam.

  •   Energy Check 30 min

Is een korte Energy HeAling. Het opschonen en in balans brengen van jouw energie om je zo kennis te laten maken met energiewerk of voor diegenen die het werk al kennen en een korte tussendoor-behandeling willen. Werkt op het zelfhelend vermogen van het lichaam. 

  • Energy HeAling – 60 min

Bij een Energy HeAling werk ik op de diepere energielagen van het lichaam zodat de energie weer vrij kan stromen.  Ik activeer het zelfhelend vermogen van het lichaam. Deze behandeling duurt langer en zal ik aanvullen met lichaamswerk – meditatie of een korte Energy ReAding.

  • Energy ReAding -90 min

Bij een Energie ReAding lees ik jouw energie. Wat er op dat moment speelt en gezien wil worden. Ik kan ook verder kijken mochten er bepaalde vragen zijn om die in de reading mee te nemen. Dat kan van alles zijn; van een moeilijke situatie met iemand tot of je wel of niet die ene baan/relatie wilt. Ik kijk wat er op energetisch niveau gebeurt. Vaak weet of voel je het zelf wel, alleen kan je je vinger er niet opleggen. Doordat ik het benoem komt het naar de oppervlakte en wordt het duidelijk. Een reading werkt zeer verhelderend en doet de mist vaak opklaren waar dat nodig is. Een Energy ReAding wordt altijd afgesloten met een korte Energy HeAling.