Wie ik ben

Dansen door verschillende werelden. Dansen is de verbinding die ik met mezelf gemaakt heb tussen hoofd en hart.

Beweging is voor mij verbinding maken. Als jong meisje ontdekte ikĀ  dat al. Ik danste frustratie en pijn weg. Ik danste van vreugde en verdriet. Ik danste zomaar.

De connectie tussen loslaten, verbinding en inzicht staat voor mij allemaal in het teken van beweging. Pas op latere leeftijd toen ik in het theater ging spelen en een acteeropleiding volgde ontdekte ik dat er ook een innerlijke beweging bestaat. Gewoon door stil te zijn en je daarop te focussen. Energie. De levensenergie die van binnen stroomt en waar jezelf invloed op hebt.

Door mijn eigen energie te gebruiken en op verschillende manieren in te zetten ontdekte ik dat ik toegang kreeg tot een eindeloze put van inspiratie voor rollen. Ik ben me meer en meer gaan interesseren in deze energie en hoe die werkt.

Levensenergie ontdekte ik later, waar we allemaal toegang tot hebben. Hoeveel invloed we er wel niet op hebben en hoe je die zelf kunt sturen. Door blokkades op te heffen verhoog je je eigen levensenergie waardoor ik me vitaler en positiever ging voelen en zo oude patronen kon doorbreken zoals stoppen met roken( zonder een gram aan te komen!) , eetstoornis, en valse overtuigingen en gedachten loslaten plus alle inzichten die ik kreeg over mijn eigen lijf en mij.

Ik vond een mooie opleiding die verder mijn interesse kon verdiepen en heb me zo ontwikkeld tot energetisch therapeut. Ik heb mijn kennis uit beiden werelden, theater en energie, gebundeld tot sessies die ik geef onder de naam Mind-less.

Lubima Teneva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *